pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Aflysning af 2021-festivalen

Kære festivalvenner.
Så godt som alle landets festivaler er aflyst, og det gælder desværre også Skarøfestivalen 2021. Vi har som annonceret lukket for refunderingen pr 1. juni og er nu i fuld gang med at samle oplysningerne. Der venter et stort arbejde, så vi håber på jeres forståelse.  Vi sender en kvittering for modtagelsen af anmodninger hurtigst muligt.


Hvis du vil beholde billetten og benytte den til Skarøfestivalen 2022, skal du ikke gøre mere. Billetten gælder automatisk.


BEHOLD BILLETTEN OG RED MUSIKKEN
Skarøfestivalen kommer stærkt igen i 2022. Den første festival i tre år, den første i et nyt årti og samtidig med et 10-års-jubilæum i æblehaven. Det glæder vi os til at fejre med jer, og vi er i fuld gang med at lægge i ovnen til den vildeste fest. Det bliver den 3. til 6. august 2022 – altså som altid i uge 31.

Hvis du vil med til Skarøfestivalen 2022, skal du bare beholde billetten – og ikke foretage dig mere. Så gælder den automatisk til 2022. Det gælder også alle billetter til madarrangementer, festivalfærgen osv. Vær også opmærksom på, at Skarøfestivalen 2022 stiger i pris for nye billetkøbere til 1599 kr nu og 1999 kr i døren. Så du er godt stillet, hvis du beholder og evt. senere vil videresælge billetten til din oprindelige købspris.


 VIL DU IKKE MED TIL SKARØFESTIVALEN 2022?
Da der er tale om en aflysning af festivalen og ikke en udskydelse som tidligere, tilbyder vi at refunder billetprisen. Vi er nødt til at appellere til, at flest muligt vil beholde billetterne, fordi hele coronakrisen har presset vores lille festival meget. Hvis du ønsker at få refunderet, skal du udfylde formularen herunder. Der er tid helt frem til 1. juni med at bede om refundering.
OPDATERING: REFUNDERINGEN ER NU LUKKET.

Vi håber at se jer på Skarø i 2022 og håber, I vil hjælpe os ved at beholde billetten.

Med de største hilsner fra Skarø
Rune, Lasse og hele holdet bag Skarøfestivalen

 

Øvrige betingelser:
Muligheden for refundering og ombytning er åben frem til 1. juni. Har vi ikke hørt fra dig inden da, gælder billetten automatisk til Skarøfestivalen 2022 og kan ikke længere refunderes.

Vi samler og opgør alle ønsker om refundering 1. juni. Herefter refunderer vi inden 31. juli til det oplyste kontonummer.

Ønsker du ombytning til gavekort, kontakter vi dig pr mail med detaljerne.

Ønsker du at beholde billetten og benytte den til Skarøfestivalen 2022, skal du ikke foretage dig noget og billetten gælder automatisk. Vi fremsender ikke nye billetter.

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer