Køb billet nu

Partoutbilletter udsolgt.
Torsdagsbilletter udsolgt.
Se de resterende muligheder herunder…

NYT: WEEKENDPAKKEN

Her i slutspurten, hvor både partoutbilletter og torsdagsbilletterne er udsolgt, søsætter vi Weekendpakken. Den giver dig adgang til festivalen fredag og lørdag, overnatning på festivalcampen og garanteret plads på Festivalfærgen fredag klokken 09.00 og retur søndag klokken 16.00. Det er sidste chance for at være med på Skarøfestivalen 2018 over flere dage.
Køb her – før det er for sent

ENDAGSBILLETTERNE

I år er vi klar med en unik mulighed for at nyde en endagsfestival på Skarø. Du får en samlet pakke, der giver dig dagens 5-6 koncerter i æblehaven på Skarø og samtidig sikrer dig en garanteret plads på Festivalfærgen både ud og hjem. Her får du plads på festivalens egen færge, der byder på cocktails- og fadølsbar ombord og glad stemning fra første øjeblik på Svendborg Sund. Færgen anløber ved Kammerateriet på Frederiksøen i Svendborg Havn.Vælg mellem tur 1 med afgang fra Svendborg klokken 9.00 og retursejlads fra Skarø 22.00 eller tur 2 med afgang fra Svendborg klokken 11.00 og retur 24.00. Sejladsen tager under en time.
Børn under 13 år betaler kun for transporten.

DER ER KUN FÅ FREDAGS- OG LØRDAGSBILLETTER TILBAGE. Billetterne giver ikke adgang til overnatning på festivalcampen…
Torsdag er udsolgt.

KØB HER

OVERNATNING

Vi tilbyder i 2018 en hel stribe forskellige overnatningsmuligheder. OBS: Kun adgang, hvis du har nået at køb partoutbillet.
LÆS MERE HER

ØLKORT

Der er penge at spare, hvis du vælger at købe dine ølkort i forsalg.
KØB HER

FESTIVALFÆRGEN

Vi har i 2018 lejet vores helt egen FestivalFærge, der sikrer dig en garanteret plads både på vejen over til Skarø og hjem om søndagen. Færgen er tilmed fuld af fest og har sin egen cocktail- og fadølsbar.
Du kan også bruge FestivalFærgen med endagsbillet – se ovenfor.
LÆS MERE HER

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer