Køb billet nu

(Du kan skyde genvej til billetsalget her.)

Vi tilbyder både en samlet partoutbillet til alle dage – incl. gratis overnatning på festivalens teltplads – og vi har endagsbilletter uden overnatning til de enkelte dage. Du kan opgradere din billet til HIP og få endnu mere forkælelse. Og så anbefaler vi at købe ølkort i forsalg – der er meget at spare…

Jo tidligere du køber billet, des mere sparer du. Hver måned stiger billetprisen med 50 kr.


PARTOUTBILLETTEN

Giver adgang til festivalpladsen fra vi åbner tirsdag klokken 15.00 – til vi lukker slukker klokken 03.00 natten til søndag. Med partoutbilletten får du adgang til at overnatte på festivalens gratis teltplads. Køb her.

ENDAGSBILLETTERNE

Du kan købe endagsbilletter til onsdag, torsdag, fredag eller lørdag på festivalen. Endagsbilletterne giver ikke adgang til at overnatte på festivalteltpladsen. Vil du overnatte, skal du have en partoutbillet.
Køb her.

HIP-CAMP

Vil du gør lidt ekstra ud af din festival, kan du købe en HIP-billet. Den giver adgang til ekstra forkælelse og til en særskilt HIP-Camp, hvor der er egne toiletter og badefaciliteter. Med i billetten følger gratis brunch (med fri bar), gratis bad, gratis morgenaviser og flere andre fordele.
Læs om detaljerne her.
Køb her.

HIP-CAMP – TILKØB

Hvis du allerede har købt en almindelig partoutbillet kan du tilkøbe de særlige HIP-fordele.
Læs om detaljerne her.
Køb her.

ØLKORT

Der er penge at spare, hvis du vælger at købe dine ølkort i forsalg.
Køb her.

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer