Køb billet nu

Du kan allerede nu sikre dig en early-bird-billet til Skarøfestivalen 2019.  Sidste år måtte vi melde udsolgt allerede i februar…

SkarøFestivalen 2019 løber af stablen den 1. til 3. august 2019. Vi forventer at holde de overordnede rammer for festivalen og ambitionerne i musikprogrammet, men tør også love, at noget vil bliver forandret. For vi kan godt lide, at festivalen hele tiden udvikler sig.

FÆRRE BILLETTER
Vi vil gerne slå fast med syvtommersøm, at årets udsolgte festival ikke skal bruges til at vokse sig større. SkarøFestivalen ER og bliver en lille festival. Vi justerer billetsalget en smule i 2019 og sætter 100 FÆRRE billetter til salg, sådan at vi bliver 1400 partoutgæster plus et antal dagsgæster næste år. Det betyder formentlig, at vi må forvente udsolgt endnu tidligere, så vi opfordrer til at købe billet i god tid.


Følgende billettyper er i salg

 • PARTOUTBILLET
  Billetten giver adgang til festivalpladsen og alle koncerterne torsdag, fredag og lørdag samt til forfesten onsdag. Billetten indeholder ikke overnatning eller færgetransport, det skal købes særskilt. På den måde kan du selv vælge overnatnings- og transportform.
  (995 kr – køb her)
 • FESTIVALCAMP
  Den billigste overnatningsform under festivalen er Festivalcampen. For 95 kr/person får du adgang til teltpladsen, toiletter og drikkevandsposter under hele festivalen. Du må medbringe ét telt til overnatning og ingen ekstratelte. Teltpavilloner er af hensyn til pladsen og miljøet ikke tilladt. Bad kan købes på pladsen, der er begrænset kapacitet. Du må ikke anvende åben ild, gasblus, spritapparater eller lignende på teltpladsen. Vi opstiller et bord og el til el-kedler og lignende apparater. Mobiler kan oplades på festivalpladsen. Der er kun adgang på Festivalcampen med partout-armbånd. Du skal rydde op efter dig selv undervejs og inden afrejse. Vi opfordrer til ro og hensyntagen på teltpladsen fra 00.00 til 08.00.
  (95 kr – køb her)
 • TIPI-TELT
  Vil du slippe for at slæbe et telt med – og slippe for bøvlet med at stille op og tage ned, kan du leje en tipi af os. Den er opstillet og klar når du ankommer. Tipien er udført i åndbart bomuld og er 15 kvadratmeter stor og med polyestergulv.  Den er godt 5 meter i diameter og ca 3 meter høj. Der kan sove op til 9 personer i teltet, men vi anbefaler max 4 til 6. Med tipien følger festivalcamp-adgang for tipiens beboere, op til 9 personer. Ved ankomst får du udleveret en nøgle til tipien og camp-armbånd til beboerne. Tipen er klar fra onsdag den 31. juli klokken 12.00. Tipieren er placeret på Festivalcampen.
  Tipi-billetten indeholder i år ikke øvrige tilbud, men er til gengæld blevet billigere. Morgenmad mm. købes på pladsen.
  (2495 kr – køb her)
 • FESTIVALFÆRGEN
  Igen i år indsætter vi en privat ekstrafærge – Festivalfærgen. Den sejler festivalgæster i pendulfart fra Svendborg (ved Kammerateriet) hele onsdagen og retur hele søndagen. Vi opfordrer kraftigt til at tage med denne færge, da den offentlige færge har stærkt begrænset plads. Du kan medbringe den oppakning, du selv kan bære ombord. Der er ikke plads til trækvogne, men vi henter jeres oppakning ved færgen og kører den til Festivalcampen. Kørestolsbrugere henvises pga. begrænset tilgængelighed til færgen Højestene.
  Du kan pt. reservere plads på Festivalfærgen, således at du er blandt de første, der kan vælge afgangstid, når billetterne frigives i efteråret. Vi sender dig en mail. når sejlplanen frigives.
  (195 kr tur/retur – køb her)
 • ØLKORT
  Vil du spare på ølregningen, kan du købe ølkort i forsalg. Du sparer 75 kr på 15 store fadøl. Ølkortet kan kun anvendes til øl. Ølkortet udleveres ved ankomst mod fremvisning af billet.
  (600 kr – køb her)
 • DAGSBILLETTER
  Vi åbner for salget af dagsbilletter senere på året. Billetterne sælges som en pakke, der indeholder sejlads med Festivalfærgen.

Vi tager forbehold for løbende ændringer frem mod 2019-festivalen. Nyheder annonceres på www.skarøfestivalen.dk og www.facebook.com/skaroe

 

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer