Køb billet nu

PARTOUTBILLETTEN

Giver adgang til festivalpladsen og adgang til festivalens tre dage med skøn musik og fest. Festivalpladsen er åben og med fuldt program torsdag den 2. august, fredag den 3. august og lørdag den 4. august. Billetten indeholder ikke overnatning, som skal vælges separat. Børn under 13 år kommer gratis med på festivalen.
KØB HER

PARTOUTBILLET – SOV-HJEMME

Vælg denne billet, hvis du gerne vil til festival, men foretrækker at komme hjem i seng hver dag. FestivalFærgen afgår fra Svendborg torsdag, fredag og lørdag klokken 11.00 – og sejler retur klokken 24.00.
KØB HER

ENDAGSBILLETTERNE

I år er vi klar med en unik mulighed for at nyde en endagsfestival på Skarø. Du får en samlet pakke, der giver dig dagens 5-6 koncerter i æblehaven på Skarø og samtidig sikrer dig en garanteret plads på Festivalfærgen både ud og hjem. Her får du plads på festivalens egen færge, der byder på cocktails- og fadølsbar ombord og glad stemning fra første øjeblik på Svendborg Sund. Færgen anløber ved Kammerateriet på Frederiksøen i Svendborg Havn.

Vælg mellem tur 1 med afgang fra Svendborg klokken 9.00 og retursejlads fra Skarø 22.00 eller tur 2 med afgang fra Svendborg klokken 11.00 og retur 24.00. Sejladsen tager under en time.
Børn under 13 år betaler kun for transporten.
KØB HER

OVERNATNING

Vi tilbyder i 2018 en hel stribe forskellige overnatningsmuligheder. LÆS MERE HER

ØLKORT

Der er penge at spare, hvis du vælger at købe dine ølkort i forsalg.
KØB HER

FESTIVALFÆRGEN

Vi har i 2018 lejet vores helt egen FestivalFærge, der sikrer dig en garanteret plads både på vejen over til Skarø og hjem om søndagen. Færgen er tilmed fuld af fest og har sin egen cocktail- og fadølsbar.
Du kan også bruge FestivalFærgen med endagsbillet – se ovenfor.
LÆS MERE HER

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer