pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Køb billet nu

SkarøFestivalen løber af stablen den 3. – 6. august 2022.  Vi er tæt på udsolgt. Læs om billettyperne herunder:


Følgende billettyper er i salg

 • PARTOUTBILLET
  Billetten giver adgang til festivalpladsen og alle koncerterne torsdag, fredag og lørdag samt til forfesten onsdag. Billetten indeholder ikke overnatning eller færgetransport, det skal købes særskilt. På den måde kan du selv vælge overnatnings- og transportform.
  (Pris nu 1599 kr – køb her)

 

 • FESTIVALCAMP
  Den billigste overnatningsform under festivalen er Festivalcampen. For 95 kr/person får du adgang til teltpladsen, toiletter og drikkevandsposter under hele festivalen. Det er også øens eneste plads med adgang til badvogne. Du må medbringe ét telt til overnatning og ingen ekstratelte. Teltpavilloner er af hensyn til pladsen og miljøet ikke tilladt. Bad kan købes på pladsen. Du må ikke anvende åben ild, gasblus, spritapparater eller lignende på teltpladsen. Vi opstiller et bord og el til el-kedler og lignende apparater. Mobiler kan oplades på festivalpladsen. Der er kun adgang på Festivalcampen med partout-armbånd. Du skal rydde op efter dig selv undervejs og inden afrejse. Vi opfordrer til ro og hensyntagen på teltpladsen fra 00.00 til 08.00.
  (99 kr/person – køb her)

 

 • TIPI-TELT
  Vil du slippe for at slæbe et telt med – og slippe for bøvlet med at stille op og tage ned, kan du leje en tipi af os. Den er opstillet og klar når du ankommer. Tipien er udført i åndbart bomuld og er 15 kvadratmeter stor og med polyestergulv.  Den er godt 5 meter i diameter og ca 3 meter høj. Der kan sove op til 9 personer i teltet, men vi anbefaler max 4 til 6. Med tipien følger adgang til festivalcampen for tipiens beboere, op til 9 personer. Men du skal stadig købe partoutbillet til alle personer.  Ved ankomst får du udleveret en nøgle til tipien og camp-armbånd til beboerne. Tipen er klar fra onsdag den 29. juli klokken 12.00. Du kan vælge mellem tipier på Festivalcampen og Familiecampen.
  Tipi-billetten indeholder ikke øvrige tilbud. Morgenmad, bad mm. købes på pladsen. Festivalbilletter købes særskilt.
  (2499 kr – køb her)

 

 • FESTIVALFÆRGEN
  Igen i år indsætter vi en privat ekstrafærge – Festivalfærgen. Den sejler festivalgæster i pendulfart fra Svendborg (ved Kammerateriet) hele onsdagen og retur hele søndagen. Vi opfordrer kraftigt til at tage med denne færge, da den offentlige færge har stærkt begrænset plads. Du kan medbringe den oppakning, du kan bære ombord. Der er ikke plads til trækvogne, men vi henter jeres oppakning ved færgen og kører den direkte til Festivalcampen. Kørestolsbrugere henvises pga. begrænset tilgængelighed til færgen Højestene.
  (køb her)

 

 • ØLKORT
  Vil du spare på ølregningen, kan du købe ølkort i forsalg. De kommer i forskellige størrelser – med stærke rabatter. Ølkortet kan kun anvendes til almindelig fadøl. Ølkortet udleveres ved ankomst mod fremvisning af billet.
  (køb her)

 

 • DAGSBILLETTER
  Med en dagsbillet kan du vælge at tage en enkelt festivaldag på Skarø. Du kan vælge dagsbilletter i en praktisk pakke, der indeholde sejlads. Vælg én af de to muligheder:1. Den tidlige pakke, hvor du sejler fra Svendborg klokken 9.00 og anløber Skarø klokken 10.00. Hjemsejlads fra Skarø 22.00.

  2. Den sene pakke, hvor du sejler fra Svendborg klokken 11.00 og anløber Skarø klokken 12.00. Hjemsejlads fra Skarø 24.00.

  Vi opfordrer til at købe en billettype, der inkluderer sejlads, da den faste øfærge hurtigt bliver fyldt. Sejler du selv, kan du købe dagsbillet uden færgebillet.

  Vær opmærksom på færgetiderne. Der kan ikke byttes rundt på færgetiderne, når først du har gennemført købet. Festivalfærgen afgår fra Kammerateriet på Svendborg Havn. Vær klar ved færgen senest 20 minutter før afgang. Færgen afgår rettidligt og har ikke mulighed for at vente, hvis du kommer for sent.
  (fra 549 kr – køb her)

 • MADARRANGEMENTER OG VINSMAGNINGER
  Vi har en stribe lækre madarrangementer klar på 2021-festivalen, som kun tilbydes i forsalget. Se mulighederne og sikr dig plads  – køb her

 

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer