pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Skarøfestivalen 2020 udskydes

 

Kære gode festivalvenner og faste støtter.

Det er en svær tid. Der skal ikke afholdes festivaler i Danmark denne sommer. Sådan lyder myndighedernes regler, og dem følger vi selvsagt. Det er vigtigt, og der er meget på spil. Mere end festivaler.
Vi skal flytte Skarøfestivalen 2020. Vi udskyder den til 4.-7. august 2021 – altså næste år. Det er lykkedes at rykke praktisk taget HELE det samlede program, så vi kan giver jer den festival vi har lovet! Vi skylder alle musikere en kæmpe tak – det er en stor holdpræstation!
Alle billetter gælder til den nye dato. Herunder fortæller vi mere om, hvad vi har gjort os af tanker. Læs meget gerne med, selvom det er langt. 🙂

VI VIL HOLDE DEN FESTIVAL, VI HAR LOVET
Vores tilgang siden statsministerens udmelding har været, at vi så gerne vil udskyde årets program til en ny dato. Altså, at dén festival og de navne, I har købt billet til, ikke skal gå på gulvet. Vi synes egentlig det er lidt vildt, at med med blot to undtagelser, er hele det samlede program rykket til den nye dato. Hovednavne, faste traditioner, nye lokale! Bum. Vi skylder alle musikere en kæmpe tak for den store indsats og fleksibilitet!
VORES TANKER OM EN NY DATO
Vi har læst jeres mange opfordringer til at finde en ny dato. Vi var lune på september, men har måttet opgive. Dels fordi vi er bange for, at september kan være for kold til teltslagning på øen. Og dels af frygt for, at der heller ikke i september kan afholdes større arrangementer. Det er en usikker tid.
Derfor har vi valgt, at vi udskyder Skarøfestivalen 2020 til afholdelse den 4. til 8. august 2021. Altså, at vi kan give jer den festival, vi har lovet jer, blot med et års forsinkelse.
DINE BILLETTER GÆLDER TIL DEN NYE DATO
Da der er tale om en udskydelse af 2020-festivalen og det samlede program, gælder billetterne til den nye dato. Billetterne kan ikke refunderes. Vi er nødt til at tage afsæt i den aftale, vi har indgået, da I købte billetterne. Altså billetsalgets salgsbetingelserne. (De er her: www.billet.dk/info/terms) Vi gør det sådan, fordi det redder festivalen. En refundering vil uden nogen tvivl lukke og slukke festivalen. Vi ved det kan være svært lige her – men vi beder sådan om jeres forståelse.
Din billet gælder automatisk til den nye dato, du behøver ikke foretage dig noget.
Vi siger også ærligt og åbent, at vi er sat i en stærkt udfordrende situation. En festival er ikke blot fire sommerdage, men et års arbejde i vores lille virksomhed. Det koster timer, ansatte, udstyr og omfatter en meget lang række af samarbejdspartnere. Det er mere end vanskeligt at pille en planlagt festival ud. Især for et lille iværksætterforetagende som vores.

Midt i alt det her har det været fantastisk at opleve jeres store opbakning til festivalen. Vi er fantastisk glade for al jeres støtte og mange opmuntrende hilsner. Tusind tak for jer! Med jeres hjælp skal vi nok nå igennem – og ud på den anden side. Med festivalen i behold.

Hvis du har spørgsmål beder vi dig skrive til os på skaroe@kammerateriet.com – vi har svært ved at danne os et overblik over forskellige messenger- og kommentartråde.

Med de allervarmeste hilsner
Rune, Lasse og hele holdet bag festivalen.

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer