Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lovein.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Færge | Skarøfestivalen 2020
pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Færge

Igen i 2020 indsætter vi vores helt egen færge – Festivalfærgen. Den sejler festivalgæster i pendulfart fra Svendborg (ved Kammerateriet) hele onsdagen og retur hele søndagen.

FestivalFærgen er den hyggeligste start på din festival og er fyldt med alle de andre festivalgæster. Når du har købt billet til FestivalFærgen, er du sikker på både at kunne komme til Skarø og hjem igen.

Sejlturen sælges som en pakke med ud-tur onsdag og retursejlads søndag. Du vælger selv tidspunkterne. Færgen sejler kun dagsgæster med returbilletter dagene torsdag, fredag og lørdag.

Vi opfordrer kraftigt til at vælge Festivalfærgen, da den offentlige færge har stærkt begrænset plads. Du kan medbringe den oppakning, du kan bære ombord. Der er ikke plads til trækvogne, men vi henter jeres oppakning ved færgen og kører den direkte til Festivalcampen for dig, så du ikke behøver slæbe. Win-win! Kørestolsbrugere henvises pga. begrænset tilgængelighed til færgen Højestene.

Vi beder jer om at droppe alle tanker om at tage bil med til Skarø. Øen og færgen kan ikke klare presset.

Køb færgeplads her

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer