Bliv frivillig på festivalen

Vi åbner nu for tilmeldinger til frivilligeholdet på Skarøfestivalen 2019. Det er et hyggeligt hold med en god stemning og et godt sammenhold, men du skal også være indstillet på at tage fat og arbejde hårdt. Du skal være loyal og møde ind, når du er vagtsat.

For at blive frivillig skal du:
– være fyldt 18 år
– tage fire vagter á fire timer i bar/indgang/kontrol mm. i festivaldagene (Der er også enkelte pladser på holdet før eller efter festivalen)
– Ankomme senest torsdag morgen.
– Deltage i fælles oprydning søndag fra 10.00-13.00

For fire vagter á fire timer giver vi:
– Festivalbillet
– Gratis overnatning på festivalcamp
– Hjælperfest med mad og fri bar søndag aften.
– Hjælperfest i Svendborg i oktober 2019.


Vi forsøger igen i år at samle lidt oplysninger på forhånd for at  kunne lægge vagtplanen bedst muligt. Ønskerne skal ses som vejledende – vi kan desværre ikke love, at alle for eksempel kan få lov at arbejde om morgenen. Der er også begrænset plads på opstillingsholdet.

Vi vender tilbage på mailen snarest. Du må også meget gerne følge med i frivillig-gruppen på Facebook.

Der er fælles oprydning søndag den 4. august klokken 10-13. Den er obligatorisk for alle. Bliver du og giver en hånd om eftermiddagen også, kvitterer vi med tovlig efterfest om aftenen – selvfølgelig med fri bar og mad.

Fælles oprydning søndag 10-13 er et krav for at kunne være frivillig. Tilmeldingen er bindende og udebliver du fra din vagt, beder vi dig om at betale fuld pris for din festivalbillet. Bliver du forhindret i at komme, skal du hurtigst muligt skrive til os på frivillig@lovein.dk

Tilmeld dig herunder…

 

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer