pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

TIPI-telte i VIP-området

Bo lige ved festivalen – i lækre lærreds-tipitelte. Med en masse ekstra luksus og områdets egne toiletter og bad…

tipi1

I 2018 åbner vi et helt nyt overnatningsområde under SkarøFestivalen. VIP-området bliver en hyggelig tipitelt-by lige ved siden af festivalpladsen.

Med udsigt over hav og solnedgang og med eget loungeområde og egen VIP-bar med frisk kaffe, cocktails og specialøl. Området har særskilte toiletter og bad.

Din tipi er godt 3 meter høj og måler lidt over 5 meter i diameter – cirka 20 kvadratmeter privatliv midt i festivallivet.

Tipi i HIP-Camp


LUKSUS-TIPI

Lej jeres egen færdigopstillede tipi. Den er velegnet til 4-6 personer, men I må gerne være op til 9 personer i den, hvis I vil ligge tæt. I medbringer selv alt sovegrej, men kan låne op til fire feltsenge, når I ankommer til Skarø. Festivalbilletter skal købes separat. Hvis du køber VIP-billet, får du adgang til gratis brunch i VIP-området.

Med tipien følger:
• Morgenavis leveret hver morgen.
• Køletaske med to colaer og to kildevand samt friske køleelementer, leveret hver morgen.
• Havemøbler foran tipien.
• Strøm til mobilopladning i teltet (kan ikke benyttes til andet end mobiltelefoner).

Pris for hele festivalen: 3995,- (uden partoutbilletter)
Prisen inkluderer leje af færdigopstillet og klargjort tipi. Hertil skal købes festivalbilletter til teltets beboere. Tipien er klar fra tirsdag klokken 17.00, men I kan herefter ankomme når I vil. Medbring  egne sovepose.

Køb her – begrænset antal


tipi5

 

Tipier i Hip-Campen

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer