Mad & drikke

Skarøfestivalen 2019 byder på en række lækre foodtrucks. Du kan blandt andet møde:

  • Moe’s taco – mexikanske retter
  • Italian Street Treats – lækre italienske pastaretter
  • Le Trang – vietnamesiske specialiteter – også stærk i vegetar
  • Lynges kebab og falafel
  • Greek treat – græske gyros
  • Panca – peruvianske speciliateter
  • Resumés foodtruck  – vilde wraps!
  • LundbyKioskens Pølsevogn

BARER:
• Biergarten – med alle specialøllerne
• Cocktailbaren – en ny lækker cocktaillounge
• AperolBaren
• Petersvinbar – æblehavens skønneste sted med iskold rosé, lækre bobler, champagne, røde, hvide  – vine fra god til topklasse!
• Arnes Øltelt – vi hylder vores mangeårige barbygger Arne i et skørt barunivers
• HovedBaren – med de dejligste friske fadøl!


FESTIVALKROEN – Hos Pichardt

I FestivalKroen midt på festivalpladsen byder Restaurant Pichardt indenfor til lækre måltider med lokalt afsæt morgen, midddag og aften.

MORGEN: Hot Brunch
FROKOST: Ægte smørrebrød
FREDAG: Tarteletfestival

LØRDAG: Fisk- & Skaldyrsaften

HOT BRUNCH – torsdag, fredag, lørdag og søndag
(Køb her)

Pichardts køkkenteam stiller hver morgen en lækker buffet op med gode og solide retter til en lækker morgenmad.  Vi får helt frisk morgenbrød over hver dag fra Bager Stæhrs i Tullebølle på Langeland. Som buffet bestemmer du selv hvad du vil spise og vi har lavet en lidt speciel udgave som kan sætte fart i dig igen.

Brunchbuffeten består af:
Helt friskt morgenbrød, grovbrød, rugbrød
Smør, hjemmelavet syltetøj og langelandsk honning
Chiliæg (hvis man vil)
Hot peberbacon
Grillet salsaskinke
Green peber-spejlæg
HOT stegt choritzopølser
Pichardts egen spegepølse og rullepølse
Korn og gryn
Mælk og yoghurt
Gode oste
Pære, æble og banan.
TARTELETFESTIVAL FREDAG
3 slags lux tarteletter – ALL YOU CAN EAT
(Køb her)

Så kører tartelettoget igen og denne gang er det med tre slags tarteletter i høflig ta’ selv-buffet. Buffeten er åben fra 17.30 til 20.00 – og vi løber ikke tør!
Vælg imellem:
– Rejer, æbler, tomat og dild.
– Skinke, nye gulerødder og friske ærter.
– Hønsekød, grønne og hvide asparges, persille.

FISK- & SKALDYRSAFTEN
(Køb her)
Alt godt fra havet – med dip og sprødt. Hvorfor ikke spise lækkert og godt fisk og skaldyr til en rigtig god pris! Vi får fredag landet alle de skaldyr og fisk vi skal bruge så det bliver ikke mere frisk og lækkert til denne store buffet hvor kun et meget begrænset antal gæster kan nyde alle de muslinger og rejer de har lyst til.

10 retters fisk- & skaldyrsbuffet:

  • Læsø jomfruhummer
  • Hele Grønlandske rejer
  • Salat af håndpillede rejer med æble og urt
  • Blåmuslinger
  • Hjertemuslinger
  • Flodkrebs
  • Taskekrabbeklør
  • Grillet laksefilet
  • Urtebagt hvidfisk
  • Skaldyrssalat af kammuslinger
  • Dips og dressinger – citrus og sprødt.

(Det er lutter friske varer, så vi ved først fredag hvilke fisk vi får)

SE ALLE FESTIVALKROENS MENUER KLIK HER


RESTAURANT RESUMÉ

I Svendborg har Resumé aldrig haft en aften med ledige borde! Sidste års gourmet-arrangement på Skarø var udsolgt, men du kan stadig nå at være med i år. Både til brunch og aften menu med vine.
Bestil her

VITAMIN-BRUNCH
Chiagrød med mandel, banan, kokosflager og granola
Avocado med chiliolie, saltede jordnødder og friskost
Rimmet laks med mascarpone, agurk og aromatisk citrus
Pocheret æg med sommerspinat og landskinke
Chokoladebrownie med syltede hyben
175,- Bestil her

TØMMERMÆNDS-BRUNCH
Vaniljeyoghurt med honningmüsli og frisk melonsalat
Ristet rugbrød med nye kartofler, radiser og sprøde løg
Gratineret portobello med parmesan og landskinke
Røræg med sprød bacon, ramsløgspølser og sauce Heinz
Tykke pandekager med ahornsirup og sommerbær
175,- Bestil her

EN AFTEN PÅ SKARØFESTIVALEN MED RESUMÉ

Nyd den kendte Resumé-menu med snacks, forret, hovedret og dessert med tilhørende vine til en samlet kuvertpris på 600 kr.
Menuen serveres torsdag, fredag og lørdag klokken 18.00 i Resumé-teltet – tilpasset aftenpausen i musikprogrammet. Der er et begrænset antal pladser. På dagen kan vinmenuen ombyttes til saft-menu hos tjenerne. Bestil her

MENU:
Snacks:
Sprødt fiskeskind med havtornremoulade
Radiser med rygeost fra Gundestrup og malt
Høkogte kartofler med høaske og ørredrogn
Langtidssimret rillette med sort trøffelmayo

Brødet:
Koldhævet brød med græskarkerner og polenta
Vores eget smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Små rejer med friskbælgede fynske ærter,
luftig yoghurt, kartoffel og lokale strandurter

Hovedret:
Velfærdskalv fra De Fynske Gårde med skovsyre,
skovsvampe, sauce med brunet smør og sommerkål

Dessert:
Dekonstrueret citronmåne med vilde blåbær,
knasende glasur, blåbærsorbet og lemon curd.

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer