pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Mad & drikke

Skarøfestivalen 2023 byder på en række lækre foodtrucks på pladsen. Samtidig tilbyder vi mad-fester, gourmetmad, vinsmagninger og brunch med mere i forsalget. Du kan forudbestille i billetsalget her. (rul ned på siden til undermenuen Mad & Drikke). Mad-arrangementerne afholdes fra 17.30 til 19.00, hvor der pause i musikken.

Vi opdeler 2023-madtilbud i kategorierne her:

FESTIVALKROEN
– stort madtelt på pladsen med fokus på fest og klassiske (de moderne vil sige regressive) retter. Se mad-arrangementerne herunder – de sælges kun som forudbestilling. Det er også i Festivalkroen, du finder de billige morgenmadsposer.

PICHARDTS RESTAURANT
– i den gamle lade indretter vi gourmetrestaurant og retter blikket mod den gode madoplevelse. Torsdag og fredag med lækker tre-retters sommermenu og lørdag med den traditionsrige fisk- og skaldyrsaften. I Restauranten får du også en lækker brunch torsdag, fredag og lørdag. Har du særlige ønsker til allergivenlige eller vegetar- og veganske udgaver af menuen i Restauranten, kan du kontakte Restaurant Generalen på 31 24 84 54)

MADTORVET 
På festivalpladsen tilbyder vi et række foodtrucks, der i 2023-udgaven får en overhaling, så vi sikrer et godt og alsidigt udbud.

Se også de tilbud, som øens to caféer, Is Fra Skarø og Café Sommersild tilbyder…


TORSDAG får du GRISEFEST med helstegt pattegris og lækkert hjemmelavet tilbehør for 169 kr. Vi sætter gang i Eviva España og andre spanske og danske hits, der leder tiden tilbage til grisefesternes guldalder på Mallorca (som her udtales med MEGET tydelig L-lyde). Og sælger selvfølgelig sangria i baren denne aften! Bestil her

FREDAG fyrer vi traditionen op under TARTELETFESTEN, der byder på hjemmegjorte tarteletter ad libitum, høj syng-med-stemning og et godt skud dansktop-rave til de ternede duge! 169 kr for hele herligheden. Bestil her

LØRDAG kalder vi for alvor til lørdagsbal, når vi laver teltet til en stor, glad festivalkro. Vi sørger for suppe-steg-og-is-msuk, gør en fællesang klar under tallerknen og byder på et stort snapsekort, du kan bestille fra i baren. Og så serverer buffeten denne aften vores nationalret; hjemmelavet stegt flæsk med persillesovs og kartofler. Retten serveres som anretning for bare 169 kr. Bestil her

Restauranten i Laden

I år fokuserer vi endnu mere på den gode gourmet-oplevelse, når Christian Pichardt, kok og indehaver af Restaurant Generalen på Tranekær Slot skaber en solid gourmetrestaurant i laden på festivalpladsen. Hver aften får du et nyt mad-event, der falder i aftenpausen i musikprogrammet. Sagerne sælges kun i forsalg her

Restaurantens Hot Brunch serveres hver dag fra 9.15 – 11.00 og sælges kun i forsalg. Her får du en solid brunch-buffet med kaffe og te inkluderet. Juice, mælk og en morgenbajer kan tilkøbes i baren (der indgår således ikke drikkevarer udover kaffe og te). 189 kr pr person. Der er et begrænset antal pladser pr dag, bestilles enkeltvis pr dag. Bestil her

TORSDAG OG FREDAG 17.30: 3-RETTERS SOMMERMENU I RESTAURANTEN
Restauranten tilbyder torsdag og fredag en lækker 3-retters menu sammensat af de bedste råvarer. Menuen lyder:


SOMMERSYLTET LAKS på rå marineret asparges og nye gulerødder, ærter samt grønne urter og stegt tomat og drysset med saftige rejer. Hertil dild og kørvel creme og vores gode brød.

STEGT FASAN PÅ FLERE MÅDER
Fra skovene omkring Tranekær Slot har vi fået en masse fasaner kun for at kunne tilberede en helt speciel menu på Skarø i år. Du får både grillet fasanbryst og fyldt fasanbryst med æble og urter, samt koldrøget fasanbryst og ikke mindst en lækker ragout af alle lårene med hvidløg og brændevin. Til denne hovedret serveres små bagte kartofler, grønne salater med kerner og rodfrugter samt en flødevildt sauce.

JORDBÆR PÅ TRE MÅDER
Friske jordbær i appelsin og vanilje – Jordbær mousse med hvid chokolade – Jordbær is fra Skarø – chokolade knæk og støv.

Samlet pris for alle tre retter: 349 kr pr. couvert. Bestil til torsdag eller fredag i billetsalget her
Har du særlige ønsker til allergivenlige eller vegetar- og veganske udgaver af menuen i Restauranten, kan du kontakte Restaurant Generalen på 31 24 84 54.


LØRDAG 17.30: FISK- & SKALDYRSAFTEN I RESTAURANTEN
Alt godt fra havet – med dip og sprødt. Fredag får Restaurant Pichardt landet alle de fisk og skaldyr, der tilsammen bliver til en stor ti-retters buffet af lutter friske sager fra havet.

• Hele Læsø-jomfruhummere
• Hele grønlandske rejer
• Salat af håndpillede rejer med æble og urt
• Dampede og marinerede blåmuslinger
• Bagte hjertemuslinger
• Kogte flodkrebs
• Kogte taskekrabbeklør
• Basilikumsbagt laksefilet
• Limemarineret rødspættefilet i porre
• Skaldyrssalat af kammuslinger, store rejer og rodfrugter
• Dip og dressinger – citrus og sprødt.

Vi modtager altid friske varer, så ændringer kan forkomme – vi ved først fredag, hvilke fisk vi får.
Har du særlige ønsker til allergivenlige eller vegetar- og veganske udgaver af menuen i Restauranten, kan du kontakte Restaurant Generalen på 31 24 84 54)

Bestil her


FREDAG 16.00: ROSÉ-SMAGNING I VINBAREN
Traditionen tro afholder festivalens vinbar – bemandet af vinsommelier Peter Rasmussen fra Gourmet Wine – en varm og sommerlig rosé-smagning med skønne, friske rosévine. Smag en stribe vine for kun 299 kr pr. person. Sælges kun i forsalget her

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer