Overnatning

Du kan vælge mellem tre overnatningstilbud på Skarøfestivalen: FestivalCampen, Familiecampen og Tipier

Overnatning skal tilkøbes i forsalget eller når du ankommer til festivalen. Der er ikke mulighed for at medbringe campingvogn på Festivalcampen. Vi beder dig lade bilen blive i Svendborg – der er ikke ret meget plads på færgen eller p-plads på øen. De mange biler belaster også trafikken til naboen Drejø, som vi deler færge med.


FESTIVALCAMP
Den billigste overnatningsform under festivalen er Festivalcampen. For 95 kr/person får du adgang til teltpladsen, toiletter og drikkevandsposter under hele festivalen. Du må medbringe ét telt til overnatning og ingen ekstratelte. Teltpavilloner er af hensyn til pladsen og miljøet ikke tilladt. Bad kan købes på pladsen, der er begrænset kapacitet. Du må ikke anvende åben ild, gasblus, spritapparater eller lignende på teltpladsen. Vi opstiller et bord og el til el-kedler og lignende apparater. Mobiler kan oplades på festivalpladsen. Der er kun adgang på Festivalcampen med partout-armbånd. Du skal rydde op efter dig selv undervejs og inden afrejse.
Vi opfordrer til ro og hensyntagen på teltpladsen fra 00.00 til 08.00


• FAMILIECAMP

Igen i 2020 tilbyder vi FamilieCamp på SkarøFestivalen – og forfiner efter 2019-erfaringerne. FamilieCampen ligger på sit eget område ved festivalpladsen. Campen er for dem, der ikke vil bruge teltpladsen til fest, men gerne vil have mulighed for et ophold uden at bo klods op ad nattefester.
På FamilieCampen opstiller vi et lille telt med el-kedel, microovn og bord, der kan lette tilberedningen af børnemad.
FamilieCampen ligger på nabomarken til den almindelige teltplads og deler drikkevandsposter, toiletter og bad med de øvrige gæster, ca 50 meter fra FamileCampen – så du skal ikke bo tæt op ad trafikken til og fra toiletterne.

Vi opfordrer til rimelig ro på FamilieCampen fra 21.00 og opfordrer til selvjustits blandt beboerne – vi udfører ikke kontrol. Der er ikke tale om et egentligt stilleområde – for alle er jo tæt sammen på vores lille ø i festivaldagene – men du kan på FamilieCampen bo ved siden af ligesindede børnefamilier. Teltpladserne ved festivalen er den billigste overnatningsform på Skarøfestivalen. Der er bad ved teltpladsen mod betaling.


• TIPIER

Orker du ikke at bakse med telt, kan du leje en tipi, der står færdigopstillet i Festivalcampen når du ankommer. Tipien er klar fra tirsdag morgen. Tilbuddet indeholder en opstillet tipi.
DKK 2.499,00 (Tipi på FestivalCamp)


Spørgsmål vedrørende havneplads rettes til Svendborg Havn

 

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer