Overnatning

Du kan vælge mellem to overnatningstilbud på Skarøfestivalen. Overnatning på Festivalcampen skal tilkøbes i forsalget eller når du ankommer til festivalen. Der er ikke mulighed for at medbringe campingvogn på Festivalcampen. Vi beder dig lade bilen blive i Svendborg – der er ikke ret meget plads på færgen eller p-plads på øen.


 

  • FESTIVALCAMP
    Den billigste overnatningsform under festivalen er Festivalcampen. For 95 kr/person får du adgang til teltpladsen, toiletter og drikkevandsposter under hele festivalen. Du må medbringe ét telt til overnatning og ingen ekstratelte. Teltpavilloner er af hensyn til pladsen og miljøet ikke tilladt. Bad kan købes på pladsen, der er begrænset kapacitet. Du må ikke anvende åben ild, gasblus, spritapparater eller lignende på teltpladsen. Vi opstiller et bord og el til el-kedler og lignende apparater. Mobiler kan oplades på festivalpladsen. Der er kun adgang på Festivalcampen med partout-armbånd. Du skal rydde op efter dig selv undervejs og inden afrejse.
    Vi opfordrer til ro og hensyntagen på teltpladsen fra 00.00 til 08.00

  • TIPI-TELT
    Vil du slippe for at slæbe et telt med – og slippe for bøvlet med at stille op og tage ned, kan du leje en tipi af os. Den er opstillet og klar når du ankommer. Tipien er udført i åndbart bomuld og er 15 kvadratmeter stor og med polyestergulv.  Den er godt 5 meter i diameter og ca 3 meter høj. Der kan sove op til 9 personer i teltet, men vi anbefaler max 4 til 6. Med tipien følger festivalcamp-adgang for tipiens beboere, op til 9 personer. Ved ankomst får du udleveret en nøgle til tipien og camp-armbånd til beboerne. Tipen er klar fra onsdag den 31. juli klokken 12.00. Tipieren er placeret på Festivalcampen.
    Tipi-billetten indeholder i år ikke øvrige tilbud, men er til gengæld blevet billigere. Morgenmad mm. købes på pladsen.


Spørgsmål vedrørende havneplads rettes til Svendborg Havn
Spørgsmål vedrørende øens teltplads rettes til Café Sommersild

 

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer