Overnatning

SkarøFestivalen byder i 2018 på en helt ny måde at tage på festival på. Vi giver mulighed for, at  du kan vælge præcis den overnatningsform, der passer dig. Du kan for eksempel vælge at skrue helt op for forkælelsen og ankomme til en stor færdigopslået tipi i VIP-campen og starte hver dag med en solid brunch. Eller du kan tage dit eget telt med i VIP-området. Du kan også vælge den klassiske festivalcamp eller besøge øens faste teltplads, der fokuserer på ro, familieliv og faciliteter til campingvogne.

 


(Klik på kortet for at få en stor version, du kan zoome i)


• FESTIVAL-CAMP

På marken lige overfor festivalen indretter vi 2018 en helt ny festivalcamping for dig, der blot vil have et sted at slå dit telt op uden så mange dikkedarer. Her er adgang til toiletter og til bad mod betaling. Hvis du køber billet inden 1. november får du GRATIS overnatning på Festival-Camp. Herefter koster en campingbillet 100 kr pr person til alle dage. Det er billigt – til gengæld skal du hjælpe med at rydde op efter dig selv og sortere dit affald. Teltpavilloner og musikanlæg må ikke medbringes.
Køb din festivalbillet her


• VIP-CAMP I EGET TELT

Slå dit telt op på den særlige VIP-Camp, der tilbyder bedre faciliteter, brunch og loungeområde.
Læs mere her


• VIP-LUKSUS I TIPI-TELT

Som noget helt nyt tilbyder vi overnatning i lækre TIPI-telte. De er 20 kvadratmeter. Gode til 4-5 personer – men med plads til helt op til 9 personer, hvis I vil ligge tæt.
Læs mere her


• HJEM PÅ HOTELLET

Vi tilbyder en pakkebillet, hvor du sejler til Skarø om morgenen og retur til dit hotelværelse i Svendborg om aftenen – og tilbage næste morgen. Festival for den virkelig magelige eller dem med telt-allergi.
Kommer snart i salg.


• STILLE-CAMP

Bagerst på teltpladsen ved Café Sommersild indrettes et stilleområde, til de festivalgæster, der ønsker sig en rolig nattesøvn uden fest og alt for højtråbende naboer. Mulighed for strøm til teltene. Pladsen har adgang til fælles gode indendørsfaciliteter til madlavning, køleskabe og et stort opholdsrum.
Det er muligt at reservere en plads ved opstilling af telt fra den 29/7 og frem til festivalstart. Reservation er gratis for ubeboede enheder.
Priser: 50 kr/person pr nat. Børn under 12 år  halv pris. Babyer er gratis. Strøm 40 kr/døgn pr. enhed.
Pladser på denne camp betales ved ankomst og der kan ikke reserveres forud.
Pladsen er til hverdag en primitiv teltplads, som i forbindelse med festivalen stiller faciliteterne til rådighed for festvalen. Se mere på www.sommersild.dk


• FAMILIE-CAMP

Teltpladsen ved Café Sommersild får i 2018 et stort område, der er særligt dedikeret familierne på festivalen. Pladsen har adgang til fælles gode indendørsfaciliteter til madlavning, køleskabe, frysere og et stort opholdsrum. Mulighed for strøm fra centrale strømstandere. Det er muligt at reservere en plads ved opstilling af telt fra den 29/7 og frem til festivalstart. Reservation er gratis for ubeboede enheder.
Priser: 50 kr/person pr nat. Børn under 12 år  halv pris. Babyer er gratis. Strøm 40 kr/døgn pr. enhed.
Pladser på denne camp betales ved ankomst og der kan ikke reserveres forud.
Pladsen er til hverdag en primitiv teltplads, som i forbindelse med festivalen stiller faciliteterne til rådighed for festvalen.
Se mere på www.sommersild.dk


• CAMPINGVOGNE

Teltpladsen ved Café Sommersild indretter den forresten del af teltpladsen ned mod havnen særligt til campingvogne. Pladsen har adgang til fælles gode indendørsfaciliteter til madlavning, køleskabe, frysere og et stort opholdsrum.Mulighed for strøm fra centrale strømstandere. Det er muligt at reservere en plads ved opstilling af campingvognen fra den 29/7 og frem til festivalstart. Reservation er gratis for ubeboede enheder.
Priser: 50 kr/person pr nat. Børn under 12 år  halv pris. Babyer er gratis. Strøm 40 kr/døgn pr. enhed. Campingvogne/campletter 100 kr./nat.
Pladser på denne camp betales ved ankomst.
Pladsen er til hverdag en primitiv teltplads, som i forbindelse med festivalen stiller faciliteterne til rådighed for festvalen.
Se mere på www.sommersild.dk

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer