Ofte stillede spørgsmål

Hvor køber jeg billet?
Det gør du lige her. Jo før du køber, des billigere er billetten.

Skal jeg købe billet på forhånd?
Ja, det synes vi. Vi sælger kun 1400 billetter og forventer tidligt udsolgt i år. Sidste år måtte vil melde udsolgt i februar, og i 2019 sætter vi antallet af billetter ned med 100 stk.

Hvor ligger festivalen?
Den ligger lige her

Skal børn købe billet?
Nej, børn til og med 12 år kommer gratis med på festivalen. Det gælder også på VIP-området, hvis forældrene har købt billet  hertil.  Fra 13 år og opefter skal der købes almindelige festivalbilletter. Der skal købes billetter til børn på færgerne.

Er der overnatning med i festivalbilletten?
Du kan købe billetter både med og uden overnatning. Der er kommer senere forskellige muligheder at vælge imellem, så du kan sammensætte din festival efter dit temperament og ønsker til luksus og faciliteter.

Er færgebilletten med i festivalbilletten?
Nej, en partoutbillet indeholder ikke færgesejlads. Vi udbyder i løbet af efteråret billetter til vores egen festivalfærge.

Skal jeg have bil med?
Nej, det kan ikke svare sig og du risikerer, at du ikke kan få den hjem før flere dage efter festivalen. Og der kan i år parkeres nede på havnen, så du skal alligevel gå op til festivalen og campingområderne. Samtidig gør du øen en stor tjeneste ved ikke at medbringe din bil – der er simpelthen ikke parkeringspladser nok. Drop bilen!

Kan vi reservere plads til vores båd i havnen?
Nej desværre ikke. Havnefogeden melder, at det er først til mølle. Og det er en rigtig god idé at komme i god tid. Spørgsmål om havnen i øvrigt rettes til Svendborg Havn

Hvad med mad?
Vi sørger for et rigt udbud af mad fra forskellige aktører, både fast food og af solide retter og aftenmenuer. Der er mad til alle dagens måltider – også dém for sjov.  Og så er der pølsevogn! Også både Café Sommersild og cafeen hos Is Fra Skarø tilbyder god mad ligesom iscafeen har de mest nødvendige købmandsvarer på hylderne.

Hvad med drikkevarer?
På festivalpladsen sælger vi et bredt udvalg af øl fra Albani. Samtidig byder vi på en lækker vinbar og en udbygget cocktailbar. På teltpladsen sørger vi for kolde øl til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe øl med herover.

Er der mulighed for at komme i bad?
Ja, der er bade mod betaling og rigeligt med toiletter på både teltplads og festivalplads.

Jeg har børn, går det?
Ja bestemt, der rigtig mange børnefamilier på festivalen, de hygger sig og er hjerteligt velkomne. Det er en tryg, afgrænset festivalplads for ungerne. Der er nogen børneunderholdning men ikke et egentlig børneland eller børneopbevaring. Børn til og med 12 år kommer gratis med på festivalen. Teenagere og voksne skal købe billet.

Jeg har hunde, går det?
Der er ikke adgang for hunde på festivalpladsen eller på festivalens teltplads. Forbuddet er til for at glæde både hundene selv, børn og andre gæster.

Må jeg grille på teltpladsen?
Nej, af hensyn til brandsikkerheden er det forbudt med åben ild på teltpladsen.

Vi vil ikke sove i telt, kan vi leje et værelse?
Nej desværre er både øens forsamlingshus og sommerpensionat fuldt booket under festivalen. Til gengæld er der mulighed for at tage færgen ud og hjem hver dag, hvis du ikke har lyst til at sove i telt.

Hvor længe er der musik?
Musikken slutter til midnat hver dag, afløst af et par timers dansefest i teltet. Derfor starter vi musikken allerede om formiddagen og håber, I vil være med til at stå tidligt op og feste.

Kan vi handle på øen?
Festivalen sælger kolde øl på teltpladsen til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe de lunkne med hjemmefra. Festivalen sørger for, at der er mulighed for at købe alle nødvendigheder, også for sejlere. Der er også et udvalg af kioskvarer hos cafeen ved Is fra Skarø. Det er nede i midtbyen.

Vi vil gerne spille på festivalen?
Vi er vildt glade for alle de henvendelser vi får fra musikere. I er velkomne til at skrive til os på musik@kammerateriet.com

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer