Svar på alt!

Hvor køber jeg billet?
Det gør du lige her. Jo før du køber, des billigere er billetten.

Skal jeg købe billet på forhånd?
Ja, det synes vi. Vi sælger kun 1500 billetter og desuden sparer du mange penge ved at købe i forslaget. Prisen stiger med 50 kr hver måned frem mod festivalen.

Hvad koster en børnebillet?
Børn til og med 12 år, kan du tage gratis med på Love In.

Hvor ligger festivalen?
Den ligger lige her

Er færgebilletten med i festivalbilletten?
Nej, transporten – uanset om du kommer med færgen, sejler selv eller køber en gummibåd i Harald Nyborg (Ja, det var der faktisk nogen der gjorde sidste år) – så sørger du selv for transporten til og fra øen. Husk at sikre dig en plads på færgen.

Skal jeg reservere plads på færgen?
Ja, det er en rigtig god idé. Du bestiller plads hos Svendborg Kommunes rederi her. Drop bilen! Vi gentager: Drop bilen!

Hvor sejler færgen fra?
Den sejler lige her fra (Jessens Mole i Svendborg).

Skal jeg have bil med?
Nej, det kan ikke svare sig og du risikerer, at du ikke kan få den hjem før flere dage efter festivalen. Og der er ikke langt at gå. Samtidig gør du øen en stor tjeneste ved ikke at medbringe din bil – der er simpelthen ikke parkeringspladser nok. Drop bilen!

Kan vi reservere plads til vores båd i havnen?
Nej desværre ikke. Havnefogeden melder, at det er først til mølle. Og det er en rigtig god idé at komme i god tid. Spørgsmål om havnen i øvrigt rettes til Svendborg Havn

Hvad med mad?
Vi sørger for et rigt udbud af mad fra forskellige aktører, både fast food og af solide retter og aftenmenuer. Der er mad til alle dagens måltider – også dém for sjov.  Og så er der pølsevogn! Også cafeen hos Is Fra Skarø tilbyder mad morgen, middag og aften, ligesom de har de mest nødvendige købmandsvarer på hylderne.

Hvad med drikkevarer?
På festivalpladsen sælger vi et bredt udvalg af øl fra Albani. Samtidig byder vi på en lækker vinbar og en udbygget cocktailbar. På teltpladsen sørger vi for kolde øl til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe øl med herover.

Er der mulighed for at komme i bad?
Ja, der er bade mod betaling og rigeligt med toiletter på både teltplads og festivalplads.

Jeg har børn, går det?
Ja bestemt, der rigtig mange børnefamilier på festivalen, de hygger sig og er hjerteligt velkomne. Det er en tryg, afgrænset festivalplads for ungerne. Der er nogen børneunderholdning men ikke et egentlig børneland eller børneopbevaring(!).

Jeg har hunde, går det?
Der er ikke adgang for hunde på festivalpladsen eller på festivalens teltplads. Forbuddet er til for at glæde både hundene selv, børn og andre gæster.

Hvornår åbner teltpladsen?
Teltpladsen åbner søndag kl. 12.00.

Må jeg grille på teltpladsen?
Nej, af hensyn til brandsikkerheden er det forbudt med åben ild på teltpladsen.

Vi vil ikke sove i telt, kan vi leje et værelse?
Nej desværre er både øens forsamlingshus og sommerpensionat fuldt booket under festivalen. Til gengæld er der mulighed for at tage færgen ud og hjem hver dag, hvis du ikke har lyst til at sove i telt.

Er der VIP-billetter?
Nej, vi har ikke very important persons på festivalen. Men vi har en HIP-billet med mulighed for at forkæle dig selv lidt mere. Du kan nemlig tilkøbe vores HIP-CAMP, der byder på en roligere teltplads, brunch her morgen og en rækkeandre fordele.

Er der et roligt campingområde?
Vi har få forbud, men ét vigtigt gælder: Ghettoblastere eller anden forstærket musik er forbudt på teltpladsen. Kun akustiske guitarer og den slags. Men nej, vi har herudover ikke et egentligt roligt område – vi opfordrer i stedet til at tage hensyn til hinanden. Vil du lidt på afstand, kan du købe plads i vores HIP-CAMP.

Kan jeg ta’ min campingvogn med?
Der er gratis teltplads lige ved siden af festivalpladsen, men der er af brand- og pladshensyn ikke adgang for hverken biler eller campingvogne. I stedet henviser vi til øens primitive teltplads mod betaling.

Hvor længe er der musik?
Musikken slutter til midnat hver dag, afløst af et par timers dansefest i teltet. Derfor starter vi musikken allerede om formiddagen og håber, I vil være med til at stå tidligt op og feste.

Kan vi handle på øen?
Festivalen sælger kolde øl på teltpladsen til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe de lunkne med hjemmefra. Festivalen sørger for, at der er mulighed for at købe alle nødvendigheder, også for sejlere. Der er også et udvalg af kioskvarer hos cafeen ved Is fra Skarø. Det er nede i midtbyen.

Vi vil gerne spille på festivalen?
Vi er vildt glade for alle de henvendelser vi får fra musikere. I er velkomne til at skrive til os på musik@kammerateriet.com

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer