pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Ofte stillede spørgsmål

Hvor køber jeg billet?
Det gør du lige her. Jo før du køber, des billigere er billetten.

Skal jeg købe billet på forhånd?
Ja, det synes vi. Vi sælger kun 1500 billetter og forventer tidligt udsolgt i år.

Hvor ligger festivalen?
Den ligger lige her

Skal børn købe billet?
Nej, børn til og med 14 år kommer gratis med på festivalen.  Fra 15 år og opefter skal der købes almindelige festivalbilletter. Der skal købes billetter til børn på Festivalfærgen.
(OBS: VI har rykket aldersgrænsen fra 12 til 14 år i 2022)

Er der overnatning med i festivalbilletten?
Du kan købe billetter både med og uden overnatning. Du kan vælge mellem FestivalCampen, FamilieCampen eller en opstillet tipi. Det koster 100 kr pr mand og er den billigste overnatningsform på øen.

Er færgebilletten med i festivalbilletten?
Nej, en partoutbillet indeholder ikke færgesejlads. Vi udbyder billetter til vores egen festivalfærge.

Skal jeg have bil med?
Vi beder dig at droppe alle tanker om at tage bilen med til Skarø. Øen er så lille, at den ikke er nødvendigt, og færgen er voldsomt presset under festivalen. Samtidig belaster de mange biler trafikken til naboen Drejø, som vi deler færge med. Så altså: Drop bilen!

Kan vi reservere plads til vores båd i havnen?
Nej desværre ikke. Havnefogeden melder, at det er først til mølle. Og det er en rigtig god idé at komme i god tid. Spørgsmål om havnen i øvrigt rettes til Svendborg Havn

Hvad med mad?
Vi sørger for et rigt udbud af mad fra forskellige aktører, både fast food og af solide retter, brunch, morgenmadspakker og aftenmenuer. Der er mad til alle dagens måltider – også dém for sjov.

Hvad med drikkevarer?
På festivalpladsen sælger vi et bredt udvalg af øl fra Albani, specialøl, sodavand osv. Samtidig byder vi på en lækker vinbar og en udbygget cocktailbar. På teltpladsen sørger vi for kolde øl til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe øl med herover. Der er vandpost ved indgangen.

Er der mulighed for at komme i bad?
Ja, der er bade mod betaling og rigeligt med toiletter på både teltplads og festivalplads.

Jeg har børn, går det?
Ja bestemt, der rigtig mange børnefamilier på festivalen, de hygger sig og er hjerteligt velkomne. Det er en tryg, afgrænset festivalplads for ungerne. Der er ikke et egentlig børneland eller børneopbevaring. Børn til og med 15 år kommer gratis med på festivalen.

Jeg har hunde, går det?
Der er ikke adgang for hunde på festivalpladsen eller på festivalens teltplads. Forbuddet er til for at glæde både hundene selv, børn og andre gæster.

Må jeg grille på teltpladsen?
Nej, af hensyn til brandsikkerheden er det forbudt med åben ild på teltpladsen.

Vi vil ikke sove i telt, kan vi leje et værelse?
Nej desværre er både øens forsamlingshus og sommerpensionat fuldt booket under festivalen. Til gengæld er der mulighed for at tage færgen ud og hjem hver dag, hvis du ikke har lyst til at sove i telt. Eller leje en komfortabel tipi. Se i billetsalget.

Hvor længe er der musik?
Musikken slutter til midnat hver dag, afløst af et par timers dansefest i teltet. Derfor starter vi musikken allerede om formiddagen og håber, I vil være med til at stå tidligt op og feste.

Kan vi handle på øen?
Festivalen sælger kolde øl på teltpladsen til kioskpriser, så du behøver ikke slæbe de lunkne med hjemmefra. Der er også et udvalg af kioskvarer hos cafeen ved Is fra Skarø. Det er nede i midtbyen.

Vi vil gerne spille på festivalen?
Vi er vildt glade for alle de henvendelser vi får fra musikere. I er velkomne til at skrive til os på musik@kammerateriet.com

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer