pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

VIP i Eget Telt

Ligesom i 2017 får du i 2018 igen mulighed for at tilkøbe lidt ekstra forkælelse i VIP-området. Her kan du slå dit eget telt op og samtidig få adgang til VIP-områdets særskilte toiletter og bad. Med i VIP-billetten følger også brunch incl. en  kaffe/juice/vand.

Der er et begrænset antal pladser.


VIP i Eget Telt

• Adgang til teltslagning i VIP-område med eget telt/sovegear
• Brunch incl. en kaffe/juice/vand
• Udvidet VIP-loungeområde med egen bar
• Særskilt bad/toilet til VIP-området
Tilkøbsbillet til hele festivalen: 995,- (hvis du allerede har købt partoutbillet. OBS: Alle partoutbilletter er udsolgt)

Vip-området ligger i direkte forbindelse til festivalpladsen, så du slipper for lange gåture. Området er klar fra tirsdag klokken 17.00, men I kan herefter ankomme når I vil. Brunch serveres torsdag, fredag, lørdag og søndag. I skal selv medbringe alt telt- og soveudstyr. Billetten er personlig og giver adgang for én person.
Ingen adgang for teltpavilloner, biler, autocampere eller campingvogne. Der må kun opstilles telte, der anvendes til overnatning.  Af pladshensyn anviser Vip-receptionisten jeres teltplads. Anvisningerne skal efterkommes.

Tag med til den kærligste lille festival med et stort musikprogram – midt i Det sydfynske Øhav, midt i den danske sommer